dlan dlan

O našem hotelu

Novoizgrađeni hotel Lejla prvi put se otvara za svoje goste u 2022 godini tačnije sredinom Juna meseca. Sa željom da gostima ponudimo najbolju uslugu oformili smo stručni tim koji od početka brine o svakom detalju.

Naš tim čine vrhunski arhitektki koji su brinuli o funkcionalnsoti zgrade hotela, rasporedu soba, terasa i svemu ostalome kako bi gosti hotela bili sigurni i zadovoljni. Zatim u našem timu su ljudi koji imaju decenije iskustva u ugostiteljstvu i turizmu, sve svoje znanje i iskustvo su nesebično uložili u ovaj hotel što ovaj hotel čini posebnim po mnogim karakteristikama. Između ostalog timu su se pridružili i vrhunski marketing menadžeri koji su između ostalog sa svojom ekipom zaduženi za ovaj web sajt, za društvene mreže i učestvovali su u gradnji prepoznatljivog identiteta hotela Lejla.

Hotel Lejla se zahvaljujući organizovanom timu može pohvaliti najsavremenijim softwerom za rezervacije, uz takvu organizaciju u našem hotelu nećete doživeti neugodnosti da prilikom dolaska u hotel u apartmanu koji ste vi rezervisali neko već pije limunadu. Pored svega pomenutog tim Hotela Lejla je poseban akcenat stavio na HIGIJENU i HRANU, pa smo kreirali najefikasnije protokole i uposlili higijeničare sa decenijskim iskustvom da brinu o higijeni u hotelu. Oni definitivno neće gurati prašinu pod tepih već će svako ćoše očistiti kako protokol nalaže.

E sad prelazimo na jednu od najlepših oblasti u hotelu a to je hrana, odnosno restoran koji je u sklopu hotela. Koliko nam je stalo da hrana bude preukusna i da specijalitete iz restorana u hotelu Lejla sanajte u ostatku godine govori i činjenica da nismo štedeli kada smo tražili kuvarski tim. pa smo uposlili jednog od najboljih kuvara na Balkanu, videćete o kome je reč.

Ako bismo nastavili da pišemo o svakoj oblasti hotela ponaosob onda će ovaj tekst biti toliko dug da će ga malo vas pročitati, a ako ste stigli do ovde čitajući tekst onda moramo praviti poseban popust za Vas 😉 Za više informacija o ostalom sadržaju hotela pročitajte klikom na dugme ispod.

Belma O.
Svi bi voleli da u hotelu budu tretirani kao kod kuće, a kod kuće - kao u hotelu. Gostoprimstvo je kvalitet koji se sastoji od iskonske jednostavnosti i antičke veličine.

Belma O.

Top Manager

signature

Šta vam nudimo

Nikad ne dopusite da vam odmor pokvare stres, nedpredviđeni troškovi, loša usluga u hotelu, loša hrana itd. Dobro nam je poznato šta je sve neophodno za kvalitetan odmor i tim povodom smo kompletirali naše usluge kako bi ugodili svakomo gostu pojedinačno. I verujte da je tako, da nam je svaki gost i svaki detalj bitan. Slobodno nas kontakriarjte pre dolaska i tražite od našeg tima što god vam je potrebno za dolazak, smeštaj i boravak u hotelu.

Usluge
Rent a car
Rent a car
Besplatan doručak
Besplatan doručak
Besplatna klima
Besplatna klima
Premijum sigurnost
Premijum sigurnost
3 bazena
3 bazena
besplatan wifi
besplatan wifi
Smart TV
Smart TV
Pranje veša
Pranje veša

Započni avanturu u Ulcinju!

Dužina Velike pješčane plaže u Ulcinju je 12.000 metara, jedna je od najdužih u Evropi i najduža plaža u Crnoj Gori.

New York Times je uključio Veliku plažu i južnu obalu Crne Gore na rang listi najboljih turističkih destinacija za 2010. – „Top Places to Go in 2010“.

Pogledaj video

Sadržaj Hotela Lejla

Nije odmor samo plaža, pašteta i spavanje. Za kvalitetan odmor potreban je udoban i čist smještaj, restroan u sklopu hotela sa besplatnim doručkom za sve goste, zatim teretana za one koji žele da ostanu u top formi i izabace negativnu energiju iz sebe. A posebnu oazu mira smo pripremili za sve vernike koji redovno obavjjaju verske obrede odnosno molitve. Mesdžid u sklopu hotela je predviđen upravo za takve goste. Pogledajte ceo sadržaj hotela Lejla.

Sadržaj
Lobby

Cijena: Besplatno

Letnja terasa

Cijena: Besplatno

dlan

Ocene naših gostiju

Izuzeno nam je stalo do vašeg mišljenja o našem hotelu, prezentaciji hotela, uluzi, osoblju, higijeni i celom sadržaju hotela. Zato nam je izuzetno drago kada naši posetioicu ili gosti podele sa nama svoje pohvale, sugestije, kritike. Jer zahvaljujući vama ćemo unapređivati usluge. Hvala vam puno!

Ensar Gusinac

Ensar Gusinac

Bio sam samo jednu noć u hotelu i to prije zvaničnog početka prijema gosti i moram da pohvalim kompletno osoblje od recepcionara do čistača bukvalno. Hrana je super, nisam očekivao tako dobru hranu i jednom novom hotelu. A koliko su dobri bazeni govori činjenica da sam najviše vremena provodio u bazenu i na ležaljakama pored bazane.

P.S hvala na bostan i limunadu !

Ema K.

Ema K.

Sve preoporuke, usluga odlična, hrana super, svaka čast, vidimo se ponovo!

Hana Murtezić

Hana Murtezić

Sve preporuke

Alen Kurtagić

Alen Kurtagić

Hotel zaslužuje 10 zvezdica, svaka čast.

dlan

Pogledajte Blog

Na ovoj strani možete pronaći puno korisnog sadržaja, od toga kako do najjeftinijeg odmora, šta sve trebate poneti na odmoru i sličnih saveta do najnovijih istraćivanja i vesti o turizmu, moru, odmoru. Uživajte!

Blog
Šta poneti na putovanju?!
Hotel Lejla, Istraživanje, Letovanje, Novosti, Odmor, Trikovi, Turizam, Uncategorized @bs
Player
Player
20 Oktobra, 2021

Šta poneti na putovanju?!

Kako je od originalne objave prošlo punih pet godina, rešili smo da listu osvežimo i dopunimo…

Nezaboravno letovanje u Crnoj Gori
Hotel Lejla, Istraživanje, Letovanje, Odmor, Turizam, Uncategorized @bs
Player
Player
20 Oktobra, 2021

Nezaboravno letovanje u Crnoj Gori

Smeštaj igra bitnu ulogu za nezaboravno letovanje u Crnoj Gori Prva stvar prilikom planiranja… Pročitaj višePročitaj više Nezaboravno letovanje u Crnoj Gori

More kao lijek: Sve blagodati mora i Sunca
Hotel Lejla, Istraživanje, Letovanje, Odmor, Uncategorized @bs
Player
Player
20 Oktobra, 2021

More kao lijek: Sve blagodati mora i Sunca

Lekovitost mora odavno je potvrđena, ali ne samo zbog plivanja ili šetanja po pesku,… Pročitaj višePročitaj više More kao lijek: Sve blagodati mora i Sunca